OVER ONS

Een beter milieu begint bij jezelf! Duurzaamheid, wij gaan ervoor!

Duurzaamheid, een groene gedachte waar we allemaal mee bezig zijn. Niet alleen groen en milieubewust maar ook kosten besparend. Bespaar nu en verdien op lange termijn.

Wijgaanvoorduurzaamheid is een initiatief dat is ontstaan vanuit de markt. Duurzaamheid is op dit moment een hot item, te meer door de ondersteuning van onze overheid. Voor zonnepanelen geldt de BTW teruggave voor de particulier, bij isolatiemaatregelen en andere duurzaamheidmaatregelen gelden verschillende vormen van subsidie. Naast de directe tegemoetkoming, is er een duurzaamheid lening en bestaat de mogelijkheid om de hypotheek met een duurzaamheid percentage te verhogen.

Hierdoor zijn er veel bestaande en nieuwe bedrijven die in deze markt producten en diensten aanbieden. Het aantal aanbieders is bijzonder sterk gegroeid de afgelopen jaren waardoor de consument vaak door de bomen het bos niet meer zien. Om een goede selectie te maken van bedrijven die aan de wensen kunnen voldoen en vooraf een duidelijke scan te hebben van de mogelijkheden en noodzaken, is Wijgaanvoorduurzaamheid opgestart.

Een duidelijk beeld van behoeftes en mogelijkheden, de optimale match met de juiste partner, de ondersteunende mogelijkheden van onze overheid en uiteindelijk het invullen van de behoefte met de juiste producten en diensten. Dit om uiteindelijk het meest optimale rendement voor de juiste investering te genereren. Duurzaamheid, comfort, besparing, waarde verhogend, BTW teruggave, subsidies en eventueel een duurzaam financieel faciliteit.

Een goede inventarisatie vooraf, van de duurzaamheidcoach, dient de juiste keuzes en uiteindelijk de beste prijs/prestatieverhouding.

  • Onafhankelijk advies
  • Vrijblijvende offerte
  • Lokale partners
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding