De duurzaamheid coach

De coach

Voor mensen die nog in het voorstadium zitten van duurzaamheid of een volledig onafhankelijk advies willen over mogelijkheden voor duurzame toepassingen aan de woning, bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de Duurzaamheid Coach.

De Duurzaamheid Coach neem alle facetten van duurzame aanpassingen met je door en geeft advies op basis van jouw situatie en de mogelijkheden.

Een gedegen rapport wordt je achteraf doorgemaild. Op basis van het rapport en het uitgebrachte advies kan jij de keuze maken welke duurzame producten het beste bij jou passen en hierop een duurzaamheidsplan laten opstellen.

Wij zullen in dit plan het advies uitbrengen welke partijen en producten voor jou het meest gewenst zijn.

Een bezoek van de Duurzaamheid Coach en de daaraan verbonden rapportage en adviezen kosten je in eerste instantie € 69,00 exclusief btw. Mocht jij kiezen voor een van de leveranciers die aangesloten zijn bij Wij Gaan Voor Duurzaamheid, ontvang je het bedrag retour.

Voor een gespecificeerd en gedetailleerd rapport over de duurzaamheid-mogelijkheden in jouw specifieke situatie is de Duurzaamheid Coach jouw partner.